Jeg er et rigtigt naturmenneske, og jeg elsker at være ude i naturen både herhjemme og i det store udland. Det er noget, som jeg nyder, og som for mig er vigtigt for at få ladet mine batterier op. Når jeg pakker rygsækken, så er der altid mindst en kande te med, og der skal også gerne være to, eller måske remedier til at brygge en kop, når jeg har vandret nogle timer.

Det er min drik

Jeg har altid elsket te, og som jeg er blevet ældre, så er det en noget dyrere te, der nu er i koppen, men det er nu ikke noget, som jeg bekymrer mig så meget om, for der er nemlig kommet en dansk hjemmeside, https://chinateahouse.eu/groen-te-hvid-te-80/, hvor jeg kan købe min te. En hjemmeside, hvor jeg kan vælge imellem mange forskellige, og jeg kan få det hele leveret på nogle ganske få arbejdsdage og ikke sidde i dagevis og vente på, at det kommer fra udlandet.

Det andet alternativ er at bestille i en dårlige kvalitet eller finde en specialforretning, men det er ikke noget, som mine sarte smagsløg bryder sig om.

Her kan jeg handle

Men den side, hvor jeg nu bestiller fra, og som jeg fandt for et stykke tid siden, er altid klar med de sorter af te, som jeg godt kan lide, og deres kundeservice er noget af det bedste, jeg har oplevet. De er smilende, vidende om deres produkter, altid klar med god rådgivning, og alle henvendelser bliver taget meget alvorligt.

Jeg har, siden jeg opdagede siden, ikke handlet andre steder, og jeg er så tilfreds med den kvalitet, som de leverer hver eneste gang. Det er med til at gøre mine lange traveture til noget, som er meget mere end traveture, det er små rejser med te, eller som min mand siger: “Nej, min kone, hun er med te på tur.”