Sommeren varer ikke evigt, især ikke her i landet, og derfor gælder det om at være forberedt til koldere og vådere tider. Mine korte støvler trængte til en udskiftning, og det gælder om at være praktisk og gøre den slags i tide, for lige pludselig har du brug for andet fodtøj. På samme tid som alle andre vel at mærke, og så kan det være svært at finde det rette.

Nye støvler online

Der, hvor jeg plejer at handle, har de dog ikke det problem, men det sidder så fast i mig, at jeg leder tidligere på året for en god ordens skyld. Derfor måtte jeg ind at kigge i løbet af sommeren, for jeg ville have et par gode. Jeg kiggede og fandt det perfekte par fra Rieker sko. En god kraftig sål, diskrete farver, der passer til det hele og med lynlås i siden.

Jeg vidste, det var dem, så jeg bestilte og glædede mig. Også selvom det ikke er sjovt at prøve sine nye sko i sommervarmen. De kom selvfølgelig på ingen tid, og de sidder perfekt. Ligesom de skal. Nu venter de i skabet, indtil det er tid til varmere tøj og sko, og jeg tror, at de også vil blive brugt lidt i løbet af vinteren. Det ville i hvert fald ikke forbavse mig med det mærke.

Kvalitet til gode priser

Jeg handler efterhånden kun mine sko på nettet. Her finder jeg den bedste kvalitet til de laveste priser, jeg får hurtig levering, og jeg får god service. Det er nemt for mig, og så sparer jeg den tid, jeg skulle have brugt i forretningerne og på transport.

Det er noget, jeg sætter pris på i en ellers travl hverdag, og når jeg samtidig sparer penge på det, så ser jeg ingen grund til at lade være.