ML Model forhandler dametøj til både hverdag og fest samt smykker, lingeri, skønhedsprodukter og meget mere. Udover webshoppen eksisterer ML Model også som fysisk butik i Ulstrup ved Randers.

Hos ML Model finder du alt til hende og lidt til ham. I sortimentet, der består af kendte mærker og god kvalitet, finder du blandt andet ergonomiske sko designet af firmaet Arcopedico, der blev grundlagt i 1966. Bag firmaet er professor i ergonomi og anatomi, Elio Parodi. Hos ML Models finder du et stort udvalg af sko fra Arcopedico, der blandt andet er kendetegnet ved dobbeltsvang i sålen. Dette giver optimal støtte til foden og kan således hjælpe med at aflaste dele af kroppen, når man går.

Arcopedico har blandt andet designet sko og støvler i strikket materiale samt lycra. Dette giver dig en åndbar letvægtssko, der samtidig egner sig godt, hvis du har problemer med fødder, ryg eller lænd. Både sko og støvler tåler maskinvask ved 30 grader – dog bør sålerne vaskes separat for at sikre længst mulig levetid.

I sortimentet finder du endvidere et udvalg af sko i serien Nature Line fra Arcopedico, der er fremstillet i gedeskind. Skoene former sig efter din fod på grund af det bløde skind og egner sig derfor suverænt til dig, der oplever problemer med hævede fødder.

Arcopedico går højt op i, at sko skal være behagelige, praktiske og stilede. Skoene er elegante og tidløse i deres udtryk og kan bruges til både hverdag og til festlige lejligheder.

Arcopedico er til dig, der går op i kvalitet og komfort, og som har brug for lidt ekstra støtte, når det gælder sko. Ømme og følsomme fødder bør ikke være en hindring for nogen. Med et par sko eller støvler fra Arcopedico behøver fodtøj ikke længere at være en fjende, det kan også være en hjælp på din vej.

Læs mere om udvalget af sko fra Arcopedico hos ML Model her https://mlmodel.dk/arcopedico.