Fodtøj er som så meget andet meget sæsonbetonet, og det er derfor vigtigt at have noget, der kan bruges på forskellige tidspunkter af året. Forår og efterår har dog det til fælles, at man her kan bruge det samme fodtøj.

Noget feminint, der passer til kjoler og nederdele

Når det kommer til sko og støvler, så går jeg aldrig fejl af sort. Det passer godt til det hele, og det er nemt at holde. Der er heldigvis altid meget i sort at vælge mellem, men udvalget falder dog, når jeg kun vil have det, der er i en god kvalitet samtidig med, at det er gode sko eller støvler, der er rare at have på.

Det er en af grundene til, at jeg handler sko hos https://tondersko.dk/maerker/damer/tamaris.html, hvor jeg altid kan finde den slags sko og støvler, som jeg er på udkig efter. Kvaliteten er i top her, og det er den bedste indikator, når det kommer til sko.

Da det er til forår og efterår, så er det dog korte støvler, jeg er på udkig efter. For mig er det helt perfekt, for det er feminint og ikke for klodset. Det kan det ikke altid blive om vinteren, hvor det gælder om at holde fødderne dejligt varme.

Gode støvler, der holder

Jeg kan kun anbefale at vælge godt fodtøj. Det sidder bedre på foden og giver plads og støtte alle de rigtige steder. Samtidigt holder godt fodtøj meget længere end alt andet, så det er bestemt pengene værd. Jeg skal i hvert fald aldrig eje dårligt fodtøj igen for samtidig med, at det ikke er nær så behageligt at have på, så er det heller ikke så flot at se på.

Kvalitet ses nemlig meget tydeligt, måske ikke så meget, når støvlen er ny, men du vil hurtigt kunne se forskellen på kvalitet og mangel på samme.