Den perfekte gave til min kæreste er og bliver smykker. Ikke kun til fødselsdag, jul og mærkedage, men også når jeg vil forkæle hende, fordi hun er fantastisk på alle måder. Jeg plejer at være god til at ramme hendes stil, for hun bruger dem flittigt, hvilket for mig altid er et godt tegn.

Jeg køber dem på nettet

Jeg synes, det kan være svært at gå rundt i en smykkeforretning og vælge det helt rigtige. For mig er det lettere at kigge på et billede af gangen, uanset om det er øreringe, halskæder eller ringe. Og ja, jeg kender selvfølgelig hendes ringstørrelser, alt efter hvilken finger ringen skal sidde på. Det er et godt råd til alle, for den slags gaver er bedst, når de kan bruges med det samme.

Desuden har min kæreste stil, så det skal være smukke smykker, hun ikke kun har lyst til at bruge nu, men som hun også vil bruge fremadrettet. Derfor vælger jeg ofte mærker som Lund Copenhagen, der har den klassiske stil, der passer til hende, og som holder både nu og i fremtiden. Det er for mig med til at sikre, at hun altid får det helt rigtige i en god kvalitet.

Det skal være den ægte vare

For mig er der ikke noget værre end smykker, der ikke er i ægte guld eller sølv. De er pæne det første stykke tid, men derefter går det hurtigt ned ad bakke for dem. Med den ægte vare går du ikke galt i byen, for de holder sig smukke for evigt. De skal renses indimellem, men det er faktisk det, og så har du et smykke for livet.

Det er heller ikke så meget dyrere at få noget, der er gennemført på alle områder med rigtige ædelmetaller og flot design. Tro mig, modtageren af din gave vil også synes bedre om det valg.