Der er en gammel dansk huskeregel om, at man aldrig må gå ned på udstyr. Det gjorde jeg et par gange, inden jeg fandt ud af, at jeg hos hjemmebryggeren kunne få kvalitet i det udstyr, som jeg skule bruge til at lave mine egne øl til baren i petanqueklubben.

Rigtig godt udstyr

Jeg må ærligt indrømme, at jeg var ved at give op, da en gammel kollega sagde, at jeg skulle prøve at kigge ind hos hjemmebryggeren og se, om de ikke kunne hjælpe mig, for det var der, han altid handlede. De havde alt, som han skulle bruge til at brygge både pilsnere, mørke øl og sågar undergærede hvedeøl.

Der er mange, som tror, det er let at brygge sin egen øl, men det er det bestemt ikke. Det er faktisk noget, som kræver akkuratesse og de rigtige ingredienser. Det kræver, at der er kvalitet på alle dele, du brygger øllet i, noget som jeg ikke havde været vant til. Men hos hjemmebryggeren.dk der fik jeg kvalitet på alt brygudstyr, fra den mindste lille ventil til den gær, som jeg brugte. Alle de små dumme fejltagelser, som tidligere havde kostet mig meget ærgrelse, var væk, for her virkede alle remedier, som de skulle.

Mange forskellige bryg

Det har gjort, at jeg nu også kan brygge forskellige øl, og er der nogle spørgsmål, så er deres kundeservice altid parat til at vejlede dig, eller du kan kigge ind på en af de blogs, som de også er med til at køre. Der er der nemlig mange, som gerne deler ud af deres erfaringer og er lige så passionerede, som de er hos hjemmebryggeren.

Så hvis du står og skal i gang med at brygge din egen øl, så er der i min verden kun ét sted, hvor du skal handle, og det er hos hjemmebryggeren.dk.