Min farmor er den fornuftige type. Hun skifter ikke rigtig noget ud, især ikke hvis det virker bare tåleligt. Hun bor til leje, og hun kan heldigvis selv vælge ret meget, når det kommer til renoveringer. Meget vælger hun derfor fra, da hun ikke mener, hun har brug for det, og så slipper hun også for en huslejestigning.

Visse ting skal dog skiftes indimellem

Hun kunne i sin tid ikke slippe for en mindre renovering af badeværelset. Alle boligerne skulle have nye toiletter, for de gamle var ikke moderne og vandbesparende. Samtidig blev der sat badekar op, noget hun faktisk er glad for. Jeg synes dog, at hun manglede en bedre bruser end den gamle sag, hun stadig havde. Der var stort set intet vandtryk tilbage i den, for kalk havde med tiden overtaget.

Jeg besluttede mig derfor for at finde en til hende, tage den med og selvfølgelig også skifte den. Så vil det blive lettere for hende at tage bad og vaske hår, og det er ingen skade til, når man som hende er kommet lidt op i årene.

Det skulle være en helt almindelig bruser i en god kvalitet, der ville passe til hendes badeværelse og til hendes behov. Det var ingen sag at finde lige det på nettet med hurtig levering. Det sidste passede mig rigtig godt, for så kunne jeg sætte den op allerede weekenden efter, hvor jeg skulle besøge hende alligevel.

Nem at montere

Jeg gik i gang med det samme, og først da den var skiftet, fortalte jeg hende om det. Heldigvis blev hun ovenud lykkelig for den, og hun er efterfølgende blevet enig med sig selv om, at det egentlig også var på tide.

Nu er bad og hårvask ingen sag, og den vejer heller ikke meget, så den er helt perfekt til hende.