I Århus har der altid været en mild duft af øl i luften og selvom Ceres bryggeriet i dag er lukket, er stemningen stadig intakt. I det gamle bryggeri’s lokaler ligger restaurant Malt. Som navnet antyder har Malt taget inspiration i det gamle bryggeris historie og de rustikke lokaler danner i dag rammen om en moderne restaurant med en unik lokation. 

Del din madoplevelse med dine kære 

Hos Malt i Århus spiser du ikke på den traditionelle måde, hvor du måske vælger en 3-rets menu, som bliver serveret foran dig på en tallerken. Nej, her spiser man sammen og med det menes det faktisk helt bogstavligt. Du deler din mad med resten af bordet. 

Når I kommer ind hos Malt, får I overrakt et menukort og her vælger I enten 8 eller 12 retter sammen. Delemad giver nemlig en livlig samtale omkring smage og indtryk. Den gode service og I får en uforglemmelig aften sammen, hvor Jeres sanser er blevet beriget. Malt stiller efter at være blandt de bedste restauranter i Århus, og de er godt på vej. 

Du kan ikke tage på Malt uden at smage en øl 

Malt og øl hænger unægtelig sammen. På Malt er der masser af muligheder for at smage lækre specialøl og selvfølgelig i perfekt harmoni med en lækker menu. Der er også mulighed for at komme til en ølsmagning, hvor hyggen og oplevelsen går hånd i hånd. Her vil du have mulighed for at smage på op til ti forskellige øl fra det lokale bryggeri Kissmeyer. 

Malt er for dig, der vil have en oplevelse, der emmer af hygge, nærvær og godt selskab. Maden i kombination med den gode øl gør Malt til en af de bedste restaurant århus. Så hvis det er dig, der skal bestille bord til en hyggelig aften sammen med dine nærmeste, kunne Malt være et godt bud.