Jeg er lige kommet hjem fra mit livs eventyr. Sammen med en veninde har jeg besteget Kilimanjaro, som er Afrikas højeste bjerg. Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle ud at bestige bjerge og slet ikke i Afrika. Men min veninde fik mig overbevist, og det er jeg i dag meget glad for, at hun gjorde. Det har helt sikkert været en oplevelse, som jeg ikke ville være foruden. 

Der var rigtig meget planlægning, inden vi skulle af sted. Min veninde har rejst en del med hendes familie, og de har været ude at vandre i bjerge en del gange før. Derfor havde hun også en ide om, hvad vi havde brug for. Jeg var helt grøn, men efter jeg fik udleveret en huskeseddel, havde jeg dog noget at forholde mig til. 

Det er ikke nogen hemmelighed, at rejsen har kostet en del. Derfor har vi også skulle spare sammen i lang tid. Udstyret til turen var derfor noget, som selvfølgelig skulle være i en god kvalitet, som kunne holde til turen, men samtidig ikke koste en bondegård. 

Derfor begyndte jeg at søge på google og fandt ret hurtigt frem til xtragrej, hvor de havde rigtig meget outdoor udstyr, som passede til vores behov. Det kan godt være lidt svært at danne sig et overblik over, hvor meget der skal bruges, og hvilke mærker der er bedst. Men her synes jeg, at jeg har fået rigtig god vejledning fra xtragrej, og det har helt sikkert givet mig lidt ro i maven, at jeg vidste, at den del var der styr på. 

Samtidig er der også et stort udvalg, så der var nogle forskellige mærker at vælge imellem, så jeg kunne finde det mærke, som passede bedst til mig. Jeg fandt hurtigt ud af, at der var nogle steder, hvor jeg kunne spare lidt og så andre steder, hvor kvalitet er vejen frem.