Det er egentlig utroligt. Jeg tømmer altid mit kasseapparat, når jeg går hjem og går på weekend eller ferie, og jeg har en solid lås på døren, men det er ikke nok åbenbart. Som en lille cykelsmed så har jeg selvfølgelig masser af reservedele liggende, men man skal enten have en interesse i den slags eller vide, hvad man går efter, før det kan svare sig at bryde ind. Det sagt, så var der nogen, der gjorde det. De kom ikke af sted med så meget igen, men det er mere princippet. Jeg er ikke ligefrem nabo til min forretning, så jeg ville kunne sove bedre om natten med lidt mere sikkerhed end bare låsen.

Et gitter er kommet til

Derfor skulle der lidt mere til, så det er sværere at komme ind. Det er ikke kun det, at der bliver stjålet ting, så jeg ikke kan passe mit arbejde, men det er også det hærværk, der følger med, der gør, jeg skal bruge tid på at rydde op og sætte i stand i stedet for at reparere en masse cykler, som mine kunder savner i deres hverdag.

Derfor ville jeg have et gitter som ekstra beskyttelse foran døren. Jeg fandt en låsesmed odense, der kunne levere og sætte op, og jeg er meget tilfreds med det arbejde. Det tager ikke meget længere tid for mig at komme ind og ud, men det vil tage andre rigtig meget længere tid. Lige som jeg gerne vil have det

Nu sover jeg mere roligt

Det giver den ekstra sikkerhed, der gør, jeg ikke er nervøs for, hvad jeg møder til dagen efter. Det betyder rigtig meget, og det er helt sikkert penge, der kommer til at tjene sig selv ind rigtig hurtigt, allerede fordi min sikkerhed er, som den skal og bør være.