Min kone og jeg arbejder begge hjemmefra, og det giver nogle mindre problemer, for mit værksted ligger, lige op til der hvor hun har kontor. Det generer hende så meget, at det er svært at høre, hvad hendes kunder siger i telefonen, når de ringer, hvis mine maskiner kører i rummet ved siden af.

Derfor skulle vi finde en måde at isolere kontoret på, så hun kunne arbejde i fred, mens jeg kunne arbejde på mit værksted samtidig, men alle løsninger indtil nu havde været at isolere det som et lydstudie, og det virkede ikke rigtigt for fruen i huset.

Det var først, da jeg var på industrimesse og kom til at snakke med en, som ville præsentere billeder på en ny måde, at vi fandt en løsning: Akustik billeder som giver lyddæmpning, og som samtidig pynter gevaldigt på et kedeligt kontor.

Smukt, der virker

Jeg havde snakket grundigt med manden, der havde firmaet, som lavede de billeder, og det var derefter bare at finde motiver til billederne, og så få dem bestilt.

Det hele gik ganske let på https://sumopix.com/da/lyddaempning, og til min store overraskelse gik der ikke særlig lang tid, inden de gav besked om, at billederne var klar. Så jeg skyndte mig at få dem hentet og sat op.

Ikke kun pynter de og er fantastisk smukke, men de dæmper også lyden så meget, at min kone let kan arbejde, uden at jeg forstyrrer hende.

Prisen var, i forhold til det de leverede, ikke specielt høj. Og det er en rigtig god service, de giver deres kunder. Billedernes kvalitet er klart det bedste, som jeg har oplevet i mange år, så er der nogen i min omgangskreds, der skal bruge noget lignende det, så er jeg klar med en anbefaling. Det er meget sjældent, du får så fremragende kvalitet til en sådan god pris.