Vi har et skønt lille hus i udkanten af København, og vi har i et par år gået og planlagt, at vi ville have en ny terrasse, som kunne erstatte den gamle betonterrasse, vi rev ned for et par år siden. Men penge har været små, og der har været andre ting, som har haft højere prioritet, når vi nu skulle sætte det gamle hus i stand.

Endelig kunne vi

Men nu var penge og tiden der til, at vi skulle have en ny terrasse. Vi skulle samtidig skifte de gamle døre ud med nye, flotte franske døre ud til terrassen, så vi til sommer kunne lukke lys og luft ind i huset.

Det var dog svært at finde en dør, som ville passe ind i det gamle hus og samtidig også finde franske døre, som vi kunne betale. Det var først da min onkel kom og fortalte om en hjemmeside, hvor han havde handlet, at der kom gang i sagerne, og vi fik de døre, som vi skulle bruge. Vi tog sammen med min onkel, som er tømrer, en tur rundt på deres hjemmeside, og vi var meget imponerede over, hvor stort et udvalg de havde.

Kvaliteten var i top

Min onkel garanterede, at deres kvalitet var i orden, så vi var ikke nervøse for at handle med dem, og vi bestilte franske døre med det samme.

Allerede kort tid efter kom vores franske døre, og vi kunne se, at kvaliteten var, helt som min onkel havde sagt. Imponerende, at de kan sælge kvalitet til den pris og så også levere så hurtigt, men vi klager ikke, for vi fik slået hullet i væggen sammen med min onkel og installeret den nye dør.

Vi skal senere bruge nogle franske døre ind til vores spisestue, og vi ved da, hvor vi skal finde dem, for ingen andre, vi har snakket med, har haft det udbud og den kvalitet.