Det er desværre kommet dertil, hvor vi skal have overvågning, for der har gentagne gange nu været indbrud i omklædningsrummene i fodboldklubben, og der er flere gange begået voldsomt hærværk ved både kunststofbanerne og ved bygningerne.

Det giver sikkerhed

Vi har dog et noget begrænset budget, og der er alt for mange, som gerne vil hjælpe, men det største minus er, at de gerne vil have alle vores penge for at gøre det, og det har vi ikke råd til. Men vi har heller ikke råd til at lade være.

Vi ledte højt og lavt, og vi var ved at give op, da en af u19-spillerne fortalte os om en hjemmeside, som hans forældre altid anbefalede til netop kameraer til overvågning og andet i den retning.

Vi fik navnet på hjemmesiden, og der var ingen tvivl om, at de kunne møde vores budget og samtidig sælge os kvalitet, som vi kunne bruge.

Det blev klaret hurtigt

Et hurtigt møde i bestyrelsen, og så var vi klar og placerede en ordre på kameraer, harddisk og beslag, så vi kunne montere dem og sikre, at vi ikke igen ville komme til fodbold og blive mødt af ødelagt udstyr eller hærværk.

Vi ventede til vores overraskelse kun nogle få arbejdsdage, og så kom alt det, som vi havde bestilt. Det er ikke noget, som man er vant til i dag, og at de samtidig leverede den kvalitet til den pris, det var næsten en endnu større overraskelse.

Men det bedste var dog, at vi hurtigt fik sat kameraerne op, og at de har tjent sig selv ind på rekordtid, for baner, lokaler med mere er i perfekt stand, hver eneste gang vi møder op til bold, og klubben er nu et sted, hvor alle kan mødes og bruge de gode faciliteter til deres formål – nemlig fodbolden.