Jeg ved ikke hvorfor, men vasken i køkkenet bliver ved med at stoppe. jeg renser den jævnligt og synes ellers, jeg gør, hvad jeg kan, for ikke at overbelaste den, men lige lidt hjælper det. Det lugter ikke altid specielt godt heller, og det synes jeg ikke er så lækkert. Især ikke i et køkken, hvor der laves masser af lækker mad.

Jeg havde brug for hjælp

Efter at have brugt jeg ved ikke hvor lang tid på den vask, måtte jeg se i øjnene, at jeg havde brug for en blikkenslager, så det kunne blive løst en gang for alle. Måske var problemet et helt andet sted, end jeg troede, eller også gjorde jeg et eller andet forkert. Jeg gad i hvert fald hverken lugten eller arbejdet længere.

Jeg gik derfor på jagt efter den bedste blikkenslager i København. Mindre kan ikke gøre det, mener jeg, og jeg fandt også den bedste. Jeg kunne planlægge besøget, som det passede mig, og samtidig rigtig hurtigt. Det er bare god stil med sådan en service, og det var perfekt at kunne planlægge det efter min kalender og ikke kun deres.

Endnu bedre arbejde

En ting er, at jeg var imponeret over deres planlægning, noget andet var over det arbejde, de leverede. På ingen tid fik blikkenslageren fikset afløb, vask og vandlås, og det hele har virket upåklageligt siden. Jeg ved ikke præcist, hvad han gjorde, men det var både hurtigt og effektivt. må man sige.

Bare det, at han dermed holdt prisen nede på et minimum oveni var også imponerende. Det er dejligt for mig og for min pengepung, og jeg kan kun anbefale at bruge dette firma, hvis du også skal have lavet noget blikkenslagerarbejde. Jeg vil i hvert fald ringe til dem igen, hvis jeg har brug for en blikkenslager til et stykke arbejde herhjemme.