Jeg har efter en længere periode været inaktiv pga. arbejde og familie, og det har jeg kunne se på kiloene på sidebenene. Så for et års tid siden besluttede jeg, at nu skulle jeg lægge min kost om, og der skulle arbejdes for at komme i form igen, for jeg kunne ikke længere spille fodbold, uden det gjorde for ondt.

Den livsstil tog jeg med ind i mit firm og ud over tiltaget mde sundere mad i kantinen og mindre junkfood i automaterne, så ville  jeg indføre en frugtordning, for det havde hjulpet mig meget med at undgå det usunde sidste på arbejdsdagen når jeg havde et stykke frugt jeg kunne spise istedet.

Jeg undersøgte markedet for firmaer som kunne levere frugten og til min overraskelse så vsr der en del flere end jeg havde forventet, men det krævede at jeg snakkede med nogle af dem før jeg kunne beslutte mig.

Der var et enkelt firma som skilte sig ud og de gjorde det på flre områder. de havde et stort udvalg og en rigtig score på trustpilot, desuden havde de både frisk og tørret frugt og deres lkundeservicevar gode til at rådgive mig uden at virke anmasende.

Sammen med deres kundeservice fik jeg arrangeret levering af frisk og tørret frugt og jeg har bestemt ikek foretrudt at jeg valgte dem. medarbejderne har været mere end begejstrede og der har været mange lovord til overs overfor kvaliteten, den præcise levering og den smilende service.

Jeg er bare glad for at de er fleksible og altid i ferieperioder er med til at sikre vi får den møngde som vi skal bruge og ikke for meget som så vil ligge og rådne.

God service og kvalitet til en pris som er langt mindre end jeg troede var muligt, men jeg klager ikke og jeg ved godt hvem jeg anbefaler til andre.