Et godt billede siger som bekendt mere end 1.000 ord. Eller det siges der i hvert fald. Jeg må nu også selv indrømme, at gode billeder kan ændre et helt rum og skabe en utrolig fokus. Om det er familiebilleder eller andet er egentlig underordnet, så længe det er et rigtig godt billede, så har det denne effekt på mig.

Den smukke natur på væggene

Som de fleste andre, så har jeg masser af familiebilleder, men de bedste er dem, der er taget ude i naturen. Det at have årstider og vejrtyper med skaber et helt andet liv, og det er med til at fortælle historier om alle de oplevelser, vi har haft som familie.

Det er alt fra ture i skoven og ved stranden til vinterferier med masser af sne. Jeg synes også selv, at mange af de billeder, jeg har taget, er rigtig gode, og jeg vil gerne gøre noget særligt ud af dem og hænge dem op alle steder i huset. Sammenhæng mellem både motivet og måden, de bruges på. Jeg kan lide tanken og mangler nu kun at finde ud af, præcist hvordan det skal se ud.

Jeg fandt den bedste mulighed, der findes

De fleste tænker nok ens rammer, der passer til indretningen. Men ikke jeg, jeg fandt noget bedre og meget smukkere. Det er muligt at få foto på lærred. Det giver det smukkeste resultat, og det gør et levende billede endnu mere levende.

Jeg kan ikke forestille mig noget smukkere end det, og jeg har nu den slags billeder i hele huset. En smuk sammenhæng til mine smukke unger. En løsning, jeg kun kan anbefale. For det firma leverer den mest mageløse kvalitet, du kan tænke dig, og det er meget svært at tro, at der er tale om billeder, jeg selv har taget.