Tidligere var det malerier og akvareller, men så kom plakaterne ind i billedet, og i dag er fotokunst det nye sort i boligindretningen. Fotokunst kommer i mange forskellige udgaver, men hvis du vil skille dig lidt ud fra mængden, der har det med at købe den samme type billeder, så vælg i stedet et foto på lærred. Eller måske endda en serie af fotos på lærred.

https://sumopix.com/da/foto-paa-laerred finder du en virksomhed, der har specialiseret sig i at printe fotografier på lærred. Du kan enten vælge et fra deres kæmpestore billedbank, eller du kan bruge et af dine egne.

Familien op på væggen

I mange år har det været bandlyst at hænge familiebilleder på væggen, hvis man ville være nede med boligindretning, og der er stadig nogle, der anser det for at være en smule mormor-agtigt. Men heldigvis begynder bølgen at vende, for hvad er federe end at kunne dele sine minder åbenlyst, så man kan nyde dem hver dag.

En god mulighed for at få et ferieminde op på væggen på en måde, så det ikke bliver alt for kedeligt og traditionelt, er ved at få det printet på lærred. Tjek eksemplet på billedet ovenfor, der godt nok er et helt andet motiv, og forestil dig, at det var jeres bedste ferieminde, der var forstørret op og delt i tre. Kunne det ikke være fedt?

Fremragende anmeldelser

Tager du et kig på Trustpilot, så vil du se, at Sumopix får en lang række gode anmeldelser, der efterlader dem med 5 stjerner og karakteren “fremragende”. Det er et tydeligt bevis på god kundeservice, hurtig levering og ikke mindst fremragende kvalitet.

Er du nervøs for, om dine billeder er af høj nok kvalitet, så skal du ikke fortvivle. Der er en fin procedure hos virksomheden, som betyder, at hvert enkelt billede bliver tjekket igennem inden tryk – og skulle der smutte et forbi computeren, så tjekkes alle billeder manuelt, inden de sendes ud. Og skulle noget ikke være i orden, så bliver du kontaktet med det samme – og skal naturligvis ikke betale.