Rigtig mange mennesker tager toget hver dag – ofte i forbindelse med at skal på arbejde. Disse togture kan i mange tilfælde komme til at virke utrolig lange. Det sker ofte, når man tager den samme tur mange gange, fordi man ender med at komme til at kende ruten til hudløshed. Heldigvis findes der råd for, hvordan man kan fordrive de langsommelige togture bedst muligt. Læs med her og finde et par gode råd til hvordan.

Orden arbejde eller studie

Du kan benytte togturen til at få ordnet nogle praktiske ting. Det gælder blandt andet sådan noget som arbejde. Det kan være, at der er en række mails, der skal bevares, eller at du er bagefter med noget arbejde. Togturen er det perfekte tidspunkt at få klaret disse ting. Er du studerende kan du også bruge togturen til at læse pensum og til at lave opgaver. Du kan være helt sikker på, at turen kommer til at føles meget kortere, når du er beskæftiget på denne måde.

Spil med sidemanden

Hvis ikke du har noget praktisk at give dig til, eller du ikke har lyst til at lave noget praktisk, kan du finde på noget sjovt. Du kan blandt andet give dig til at spille med din sidemand. Sørg for at have et spil kort i tasken. Så er du altid forberedt. Det er ikke alle, der gider at spille med dig, hvis der er tale om fremmede. Derfor er det bedst at trække spilkortet, hvis du sidder med en, du kender.

Lyt til lydbøger eller podcast

Ønsker du bare at sidde i din egen verden, kan du vælge at lytte til sådan noget som lydbøger. Du kan finde et stort udvalg af lydbøger hos politikenbooks. Her finder du alverdens genre, og der er derfor noget til dig, uanset om du elsker krimi, drama eller noget helt tredje. Er du ikke så meget for lydbøger, kan du give dig i kast med at lytte til podcasts.