Hos https://skrotauto.dk/ får du Danmarks bedste tilbud på din skrotbil. Man vælger ofte at skrotte sin bil, når det ikke kan betale sig at reparere den. Det kan være, at du har en ældre bil, som skal til syn, hvor der er for mange reservedele, der skal udskiftes. Her vil omkostningerne ofte overstige bilens værdi, og derfor vil det være mere fornuftigt at skrotte bilen. Selvom det ikke lige ligger i ordet, er skrotning af biler den mest miljørigtig måde at komme af med brugte biler på.  

 

Alle typer af biler

Du kan få skrotte alle typer af biler. Der må blot ikke være mere end 9 sæder i bilen, og varebilerne må ikke veje mere end 3.500 kilo. Desuden skal der også være tegnet en ansvarsforsikring på bilen.

 

Hvordan får jeg skrottet min bil?

Der er flere forskellige måder, du kan få skrottet din bil på. Du kan vælge at tage kontakt til en autoriseret og miljøgodkendt autophugger, hvor du selv afleverer bilen. Her er det vigtigt, at du husker, at du skal medbringe bilens registreringsattest, for ellers kan bilen ikke ophugges. Ejeren der står anført, som ejer på registreringsattesten skal desuden også være den, som kører bilen til autoophuggeren. 

 

På skrotauto.dk kan du finde en lang række skrothandlere, som vil sørge for alt det praktiske. Det vil især være en fordel, hvis din bil ikke selv kan køre. Her vil der nemlig blive sørget for transport af din bil hen til skrothandleren. Derefter vil skrothandlerne enten selv foretage skrotningen, ellers har de kontakt til en autophugger, som vil ophugge bilen.

 

Efter du har afleveret din bil, vil du enten blive bedt om at nedskrive din bankoplysninger, hvorefter at skrotpræmien vil blive indsat på din bankkonto efter 2-3 dage, ellers vil du få penge kontant med det samme. Skrotpræmien er altid skattefri og per 2017 fastsat af Miljøstyrelsen til 2200 kr.