Er I et rengøringsfirma eller vinduespudserfirma, hvor I gerne vil have en leverandør af billige rengøringsartikler, men hvor I ikke vil gå på kompromis med kvaliteten? Grossistvirksomheden Rengros er kendt for sit store og velassorterede udvalg af de bedste kvalitetsprodukter fra kendte mærker som Vikan, Vileda, Unger, Tork, Nilfisk, Tina Trolley, Bosch, Kärcher og mange andre som sælges til konkurrencedygtige priser. Rengros fører også sit eget mærke. Med Rengros som leverandør behøver I kun at bestille rengøringsartikler ét sted, for i webshoppen findes alle de varer, som det professionelle rengøringsfirma eller vinduespudserfirma. Her er klude, spande, børster, støvsugere, mobber, rengørongsvogne, rengøringsmidler, skafte, fejekoste, gulvskrubbere, afstøvere, handsker og meget mere, som I kan bestille, så jeres rengøringsfolk altid har de mest optimale betingelser for at levere kvalitetsrengøring til jeres kunder. Vinduespudserfirmaer kan f.eks. bestille indvaskere, vinduesskrabere, stiger, vinduessæbe, klude m.m., så I hurtigt og effektivt kan vaske og polere kundernes vinduer skinnende blanke. I kan læse mere om de mange rengøringsartikler her: http://rengørings-grossist.dk/.

Effektiv kvalitetsrengøring med gode rengøringsprodukter

Med gode kvalitetsprodukter bliver det nemt at udføre rengøringsopgaver for jeres kunder i det daglige på en grundig og effektiv måde. Uanset om det er private hjem eller virksomheder, I gør rent i, så vil I effektivt kunne fjerne støv, snavs og bakterier, så kunderne får skinnende rene hjem, kontorlokaler, produktionslokaler, kantiner eller toiletter. En del af rengøringsartiklerne er ergonomiske – som eksempelvis rengøringsvogne – så jeres personale ikke belaster kroppen unødigt, når rengøringsopgaverne skal udføres. Vikan er en anden producent, som er kendt for sine ergonomiske rengøringsartikler som f.eks. børster. I det store udvalg af rengøringsmidler finder I traditionelle produkter, såvel som miljøvenlige og svanemærkede produkter – alt efter jeres og kundernes ønsker. 

Erfaren grossist leverer god service og rådgivning

Rengros er en erfaren grossistvirksomhed med mere end 26 år i branchen og dermed en seriøs aktør med meget stor viden om alle typer af rengøringsartikler, og Rengros ved, hvad der rører sig på markedet af nye tendenser. Et samarbejde med Rengros betyder dermed, at I får en leverandør, som også er en dygtig rådgiver, og som kan vejlede jer til at vælge netop de produkter, som passer bedst til jeres behov. Uanset om I er et lille eller stort rengøringsfirma, så kan I altid bestille varer i den størrelser parti, I ønsker, og der er altid døgnåbent i webshoppen, så I kan bestille rengøringsartikler præcis, når det passer jer. Har I spørgsmål vedrørende produkterne, eller ønsker I en demonstration af f.eks. rengøringsmaskiner, så kommer Rengros gerne på besøg og viser produkterne frem. Er I et nystartet rengørings- eller vinduespudserfirma, kan Rengros også hjælpe jer med at afdække jeres behov for rengøringsartikler.