De færreste af os, bryder os om helt tomme vægge. Væggene skal helst udsmykkes med noget, der siger os noget og glæder øjet. Det er ikke altid en let opgave. Især ikke, når man tænker på, hvor dyre malerier og litografier kan være. Heldigvis har Sumopix en rigtig god løsning, så væggene i hjemmet eller virksomheden bliver klædt ordentligt på. Sumopix laver ca. 10.000 fotos på lærred om året, og det giver resultater af højeste kvalitet. På Trustpilot får Sumopix de allerbedste vurderinger inden for fotoprint. Vælg derfor Sumopix, hvis du vil købe fotolærreder.

Valgmuligheder med fotolærreder

Hos Sumopix kan du vælge mellem 500 formater, og du har tillige adgang til en enorm billedbank med millioner af motiver. I billedbanken kan du vælge et motiv, som du kan få påsat et lærred. Du kan imidlertid også uploade dit eget foto og lade det pryde et lærred. Vælger du sidstnævnte løsning, kan du fx hænge højdepunkter fra familielivet, unikke rejseoplevelser eller vigtige begivenheder i virksomhedens historie på væggene og blive mindet om de positive oplevelser. Det er en meget personlig boligindretning, der dagligt glæder øje og sind.

Billedredigering, levering og pris

Når du først har valgt motiverne til fotolærrederne, skal du træffe valg angående størrelse og billedredigering. De udvalgte fotos kan sættes på lærreder på forskellig vis. Du kan lade et motiv fylde et helt lærred, eller du kan vælge at lade mange små fotos påsætte lærredet som på en side i et fotoalbum. Det er også muligt at få lavet en dekorativ og flot fotocollage. Derudover er der andre tricks, der kan give et spændende udtryk. Du kan fx lade et motiv fordele sig på fire kvadratiske fotolærreder. Det er en interessant og anderledes løsning. Se de mange muligheder på Sumopix. – Og husk, at der er prisgaranti på foto på lærred og kun 3-5 arbejdsdages levering.