DMI lover, at nu er foråret endelig på vej, og så skal jeg have lidt nyt til min sommergarderobe, og nye sandaler i en god kvalitet er altid højt på ønskelisten, og dem fra MTB er nogen, som jeg skal have, så jeg kan sikre, at jeg er klar til de lange traveture, når vi skal på ferie i Toscana og ud og nyde bjergene.

De kan noget, ingen andre kan

De fleste synes nok, at de ikke er specielt kønne. Men det betyder ikke noget for mig. Hvis du nogensinde har prøvet at gå i et par vippesko, så ved du som jeg, at det ikke bliver bedre for kroppen. De er til at have på en lang dag uden problemer, og ømme fødder, ben, hofte og ryg er en saga blot.

Nej, det er ikke sandaler og sko til fest, men det er det kloge valg alle de dage, hvor det gælder om at passe på sig selv, og hvor udholdenhed har en stor betydning. De er rigtig nemme at justere, så der er heller ikke problemer med noget, der gnaver. Jeg kan kun anbefale både mbt-sko og -sandaler. Det bedste, jeg har foræret mine fødder længe.

En anden anbefaling

Udover at anbefale dem så anbefaler jeg også noget andet. Det er at købe dem på nettet. Det er den ægte vare, men den er bare billigere. Det er som at få opfyldt alt på ønskesedlen på én gang, og det kan jeg ikke takke nej til.

Det er der, jeg har købt de nye sandaler, for det gælder om at spare, hvor man kan. Jeg vil hellere have flere lommepenge med på sommerferien og bruge dem der, end jeg vil betale for meget for mine sko og sandaler herhjemme. Det giver en så meget sjovere ferie og sjovere hverdag.