Et trygt og sikkert hjem er et af de vigtigste grundvilkår vi mennesker har. At have en bolig som fast tilholdssted, hvor man kan sænke paraderne, være sig selv og ikke bekymre sig er vigtigt i et velfungerende liv, og dets vigtighed kan ikke understres nok. Dette vilkår er dog desværre blevet sat på prøve her i landet de senere år, hvor antallet af indbrud har været støt stigende. Både private hjem og erhvervsboliger bliver ramt hver eneste dag, og mange skidte eksistenser har gjort det til deres levevej at begå indbrud. Det er altså især tale om professionelle indbrudstyve, der har gjort danskerne til ofre for deres alternative metoder til at få mad på bordet, og der er ikke meget politiet kan gøre ved det. De har nemlig ikke et stort overskud af ressourcer og opklarer derfor kun meget få indbrud. Med andre ord, er det nødvendigt at gøre noget selv, hvis man vil undgå at det er ens eget hus, der bliver udsat for indbrud. Vil du også gerne sikre din privat- eller erhvervsbolig, så er der heldigvis råd for dette. I dette indlæg har jeg kort opridset et par af de mest effektive måder at forebygge indbrud til dig.

 

Alarm

En af de metoder, som danskerne er blevet særligt begejstrede for er alarmløsninger. Der findes flere firmaer, der tilbyder alarmsystemer med tilknyttet vagtudrykning, og dette kan i den grad gøre huset mindre indbydende for tyveknægten. Et alarmsystem larmer højt, når der sker et indbrud, hvilket har en psykologisk, afskrækkende effekt på tyven. Samtidig tilkalder systemet både dig og en vagt, og dermed er der altså rigtig gode muligheder for at få løst problemet.

 

Overvågning

En anden yndet metode, og den som jeg vil anbefale mest til at undgå indbrud, er overvågning. Med et overvågningssystem har du allerede på forhånd givet tyven en klar advarsel om, at der sidder nogen og holder øje med ham, hvilket igen er både intimiderende og forskrækkende på tyven. En videooptagelse af tyven er noget af det, som virkelig kan hjælpe politiet med at fange tyven, hvilket han selvfølgelig vil gøre alt for at undgå. Der findes flere muligheder for overvågning, både til private og til erhverv. Det kan både fås i varianter til indendørs og udendørs, og markedet er faktisk ganske habilt efterhånden, hvilket kommer dig som forbruger til gode. Du kan læse mere om muligheden for at starte overvågning af boligen på http://overvaagnings-kameraet.dk/.