Det kan være svært at finde ud af, hvad du skal give til andre i julegave. Særligt hvis du ikke kender dem så godt. Det kan være, at du leder efter en god gave til de ansatte i din virksomhed. Det kan også være, at du skal holde jul med en onkel, som du aldrig rigtig taler med. Så kan du overveje at give dem et stykke af regnskoven i julegave. Du kan læse mere om, hvordan du kan gøre det på bloggen info-regnskoven.dk. 

Det er selvfølgelig ikke en dårlig ting at give et stykke af regnskoven i julegave. Forslaget om at give det til nogle, som du ikke ved, hvad ønsker sig, skal ikke ses som, at det er en kedelig eller dårlig gave. Det skal ses som en inspiration, hvis du er lidt på bar bund. 

Du kan selvfølgelig også give gaven til en, der har en masse ønsker, men hvor du også føler dig sikker på, at han eller hun vil blive glad for et regnskovscertifikat. Det kan være en, der holder af naturen, en der interesserer sig særligt for regnskoven, eller en der holder meget af nogle af de dyr, der lever i regnskoven. Det kan også være et barn, der skal leve meget længere på jorden, og derfor må siges at have en interesse i, at regnskoven bliver bevaret. Omend han eller hun sikkert ikke ved det endnu. 

For at gøre certifikaterne mere brugbare er de lavet med en illustration af en plante eller en blomst, der lever i regnskoven. Det kan være en kolibri, en brøleabe, en bille eller et andet eksotisk dyr. Det gør, at certifikatet også kan bruges som en flot plakat. 

Hvis du vil give certifikatet i gave, kan du altså sætte det i en ramme, så folk nemt kan hænge det op på deres væg. Du vælger selv, hvor meget du vil betale for et regnskovscertifikat. Det siger sig selv, at hvis du giver flere penge, er der nogle større områder af regnskoven, der kan reddes. Men det er helt op til dig, hvor meget du vil give. Du skal mindst give 50 kroner for at få et digitalt certifikat og mindst 150 kroner for at få et certifikat, der er printet ud. 

Hvordan det hele fungerer, kan du selvfølgelig læse meget mere om på bloggen. Den er derfor et godt sted at starte, hvis du overvejer at give et regnskovscertifikat i gave.