Jeg er en ung kvinde, som altid har interesseret mig rigtig meget for sundhed og skønhed. Det har derfor altid været naturligt for mig at gå meget op i min hårpleje. Jeg har prøvet kræfter med rigtig mange forskellige hårprodukter, da jeg syntes, at det var spændende at undersøge, hvilke produkter der arbejdede bedst sammen med mit hår.

 I hele min fascination af sundhed og skønhed, har jeg også prøvet mange forskellige frisurer og hårfarver. Alt dette har naturligvis gjort, at mit hår er blevet meget slidt. Hos hair4all.dk har jeg fundet en masse gode produkter til billige penge. Jeg har prøvet mange af deres hårfarver, men jeg har også prøvet en masse af deres plejeprodukter for at få mit hår til igen at se sundt og stærkt ud. Det er heldigvis lykkes, og jeg har nu fundet frem til, at den pæneste frisure til mig er en lækker page, som virkelig kræver meget styling og pleje. Da mit hår er meget tykt og ustyrligt fra naturens side, må jeg hver eneste dag glatte det ved over 200 grader, da det ellers ikke vil, som jeg vil. Jeg føntørrer det også altid efter badet, hvor jeg retter det ind med en rundbørste. Mit stakkels hår bliver derudover udsat for glattende stylingcremer og diverse mousser, der giver volumen, for at få min page til at sidde helt perfekt.

Med al den styling er jeg nødt til at tænke meget over at pleje mit hår, så det holder sig sundt og pænt. Jeg bruger derfor en super lækker balsam, som jeg har fundet via anmeldelser på blogsiden fra hair4all.dk. Derudover bruger jeg en super nærende hårolie, og et par gange om ugen bruger jeg også en fugtgivende hårmaske, som jeg også fandt en anbefaling af på blogsiden. 

Jeg har generelt været super glad for at bruge blogsiden fra hair4all.dk. Der er rigtig mange anmeldelser, hvor anmelderen virkelig er gået i dybden og har beskrevet produktet grundigt, så man kan bruge anmeldelsen til noget konstruktivt fremfor blot at få at vide, at anmelderes synes at produktet er fint.

Jeg har også brugt blogsiden til at finde frem til produkter, som jeg har kunne give for eksempel veninder i gave, hvis jeg har vidst, at de har haft et specifikt problem med deres hår, som de behøvede nye og specialiserede produkter for at løse. Jeg har kun fået positive tilbagemeldinger på de gaver, jeg har givet, og jeg kan derfor varmt anbefale at læse anmeldelserne på blogsiden frr hair4all, hvis man har brug for hjælp, idéer eller inspiration til valget af hårprodukter.