Leder du også efter den slags undertøj, der bare sidder helt perfekt, og som fremhæver alt det rigtige? Den slags undertøj, der får alt tøjet til at sidde perfekt? Det gjorde jeg også, og heldigvis for mig så har jeg fundet det. Endda på nettet af alle steder, hvor jeg ellers normalt ikke ville kigge efter den slags, for der mangler et prøverum til sådan en type, som jeg er.

Størrelserne passer perfekt

Inde hos ML Model, som jeg fandt gennem en rigtig god blog, der fører de et mærke, der hedder Anita. Det var ikke et mærke, jeg kendte i forvejen, men den slags skræmmer mig ikke på nogen måde. Jeg ser på, hvordan det ser ud, og hvordan pasformen er. Jeg kigger på materialerne, det er lavet af, og hvordan det sidder på modellerne.

Jeg må indrømme, at jeg ikke kunne stå for lige dette mærke, men ville jeg se ud som dem på billederne, når jeg fik det på? Og ville det passe til mig? Jeg ringede og spurgte, for i modsætning til så mange andre mærker, så fandtes de her modeller også i min størrelse, og det var ikke bare et par stykker af dem.

Det var en rigtig god samtale, og jeg var helt sikker på mine mål, og hvad der ville passe mig, da jeg havde snakket med dem. Det sværeste skulle derfor vise sig at vælge noget ud, jeg ville bestille. Det blev til to sæt og en body. En forsigtig start, hvis det ikke lige var mig.

Du burde prøve det

Jeg har ikke fortrudt mit valg en eneste gang. Jeg er helt vild med det her undertøj, som gør alt det, jeg har fortalt om og mere til. Jeg bemærker ikke noget, der gnaver, heller ikke efter en lang dag i solen, eller hvor jeg har cyklet eller gået langt. Det er bare blødt og behageligt lige meget hvad, og så passer det godt under alle former for overdele.

Jeg er i hvert fald ikke færdig med Anita, og jeg synes også, du skulle tage at prøve det. Eller bare lade dig inspirere til at kaste dig ud i noget nyt, hvor deres blogs giver en masse gode ideer fra andre, der yder den service, at de allerede har testet det hele for dig.

Jeg overvejer også nogle af deres økologiske produkter, for det ser tilsvarende lækkert ud, og det er da rart at kunne passe på miljøet på en rigtig lækker måde.